Terug

WIE ZIJN WIJ?

Er was eens een student op een campus die het lumineuze idee had om een skireis te organiseren voor zijn vrienden om het einde van de examens te vieren. Hij zag hier een toekomst in en het jaar erna verkocht hij skireizen aan studenten op meerdere universiteiten, naar meerdere bestemmingen, op verschillende data. Enkele anderen volgden en zo ontstonden de merken Skikot, Sportura, Halloween, Odyssée en GoTo. Ondertussen zijn al deze merken gefusioneerd tot één groot merk: Totally!

Totally behoort tot de Sunweb Group, een touroperator met internationale ambities en met als doel één van de grootste touroperatoren in Europa te worden. Echter is de oorspronkelijke gedachtegang achter het merk Skikot nooit verloren gegaan : Op een andere manier reizen en de dingen op een andere manier aanpakken is altijd onze « way of life » geweest.

Het management van Totally opereert vanuit een kantoor in Antwerpen en bestaat uit een jong team van ambitieuze personen die 1 groot gemeenschappelijk doel hebben: « Alle Totally'ers een geweldige beleving meegeven die ze nooit vergeten ».

CO₂ neutrale vakanties

Als Totally zijnde proberen wij continu onze impact op sociaal, economisch en milieugebied te verbeteren, in alles wat we doen. Daarom is je vakantie als je met ons reist CO₂-neutraal. Wanneer je via een van onze merken een vakantie boekt, berekenen we de CO₂-uitstoot van je reis en financieren we projecten die dezelfde hoeveelheid CO₂-uitstoot compenseren. Dat doen we bij iedere vakantie van Totally. De projecten die we financieren, zijn door onafhankelijke partijen gecontroleerd en voldoen aan internationaal afgesproken standaarden. Daardoor weten we zeker dat ze net zo veel CO₂ compenseren als ze beloven. We weten dat CO₂-compensatie niet dé oplossing is voor klimaatverandering, maar we vinden dat we nu onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze uitstoot. We zijn er trots op dat we een van de eerste reisorganisaties zijn die standaard CO₂-neutrale vakanties aanbiedt en dat we klanten helpen om duurzamer te kunnen reizen. Jij als klant betaalt hier dan ook niets voor. Klik hier als je meer wilt weten over CO₂-compensatie en wat Totally daaraan doet.