TOTALLY EVENTS


Een Totally skitrip bevat altijd een gezonde combi van Après-skiën en themafeestjes tot in de vroege uurtjes. Maar een paar keer per jaar trekken wij alle registers open en hebben we onze Totally event weken.

Tijdens deze Totally event weken wordt het Totally anmiatieprogramma nog straffer gemaakt door onze Totally monitoren en wordt een skivakantie gecombineerd met een echte festival ervaring!

We go all the way en planten daarom onze eigen Totally zone neer in de bergen. Bovendien vliegt Totally Belgische en internationale DJ's over naar de Franse Alpen voor de vetste week in de bergen...

Totally New Year – Risoul & Saint Sorlin d’ Arves

28 december tot 4 januari

Oudejaarsavond in de sneeuw vieren? Geweldig toch! Vorig jaar hadden we een spetterende editie in Risoul en dat doen we dit jaar gewoon opnieuw. Nog gekker zelfs we houden nog een tweede editie in Saint Sorlin d’Arves. Verwacht je aan een week vol dolle Après-ski’s, avondfeesten en uiteraard vuurwerk. Oudejaarsavond vieren we met iedereen in La Grotte du Yeti waarvoor alle Totally klanten een gratis inkomkaartje krijgen. Jij komt toch ook het nieuwe jaar goed inzetten?

Klik hier voor Risoul Klik hier voor St. Sorlin d’Arves
TOTALLY AFTERSHOCK - ALPE D'HUEZ

Van 1 tot 8 februari - lesvrije week

Ben je op zoek naar een mix tussen skiën in 1 van de grootste skigebieden (250km) in de wereld en een zot festival met Belgische en internationale DJ's. Dan moet je naar Aftershock voor de week van je leven.

Naast de dagelijkse Après-ski's met gratis drank en Belgische DJ's, organiseren we ook dagelijks speciale activiteiten (vb. lasershooten, poepsleeracen, beerpong...) en themaparties in onze afgehuurde clubs in de bergen..

Line up: Jody Bernal (Que sí que no), Otto Wunderbar, The Boy Next Door, Ziggy, La$$A, Team TNT, Kazkid

KLIK HIER VOOR PRIJZEN
TOTALLY SNOWATTACK - LES ORRES

Van 1 tot 8 februari - lesvrije week

Les Orres is een fantastisch gezellig skigebied (+100km) waarbij ja na een hele dag skiën letterlijk skiet tot op de Après-ski's in Les Orres. Dit anders brave en gezellige dorpje nemen we in de lesvrije week volledig over... En als we bedoelen overnemen. Dan bedoelen we overnemen. We verwachten 1.000 studenten, nemen het middenplein van Les Orres helemaal over voor onze inmiddels al legendarische Après-ski's. En bouwen de sporthal om tot een grote eventhal en vliegen meer dan 15 DJ's over om voor jullie een feestje te bouwen.

Line up: Jody Bernal (Que sí que no), Otto Wunderbar, The Boy Next Door, Ziggy, La$$A, Kazkid

KLIK HIER VOOR PRIJZEN
Totally Roadshow

Dit jaar brengen we de Totally ervaring naar een volgend level. Naast de Totally events zullen we deze lesvrije week met een Totally Roadshow de Alpen rond trekken. Met een mobiel podium en een hele boel artiesten trekken we van skioord naar skioord om een geweldig feest te bouwen, een gekkenhuis op wielen. Op volgende bestemmingen komt de Totally Roadshow: St. Sorlin d’Arves, Valmeinier, St. Francois Longchamp, Vaujany, Val Thorens, Risoul en La Foux d’Allos.

Line up: Harrie Snijders (Ex on the Beach), Noise Cartel, Otto Wunderbar, Puri on the Beat, Rugged, Team TNT

Klik hier voor prijzen
Totally Meltdown - Risoul

Van 11 tot 13 april - Paasvakantie

Dé Short-ski om het skiseizoen af te sluiten. Niet alleen komen onze klanten hun seizoen hier afsluiten maar ook het meerendeel van de monitoren komt hier nog een laatste keer genieten van de sneeuw en uiteraard de Après-ski's. Risoul biedt bovendien bijna 200km piste en door zijn zuidelijke ligging ben je bijna altijd zeker van goed weer! Omdat dit de laatste dagen van het skiseizoen zijn moeten alle vaten leeg gedronken worden… diegenen die afgelopen jaren mee waren kunnen beamen dat dit altijd een memorabele weekend is.

Line up: Resident DJ’s La Grotte du Yeti

KLIK HIER VOOR PRIJZEN

La Grotte du Yeti Events

Check nu