SNOWCLASH GOES BENELUX

EventsZin in meer dan het standaard Skikotpakket? Ontdek onze Skikot events! Deze reizen zijn niet enkel overgoten met het welgekende Skikotsausje, maar kregen een extra pimpsessie toen ze door onze molen gingen. Om het in mooie beeldtaal uit te leggen: “het is de filet pur van het Skikot aanbod.”

Totally Meltdown 2018 Aan elk mooi liedje komt een eind, maar niet zonder nog 1 keer te knallen. Reis mee naar Totally Meltdown en geef voor de laatste keer alles voor de skigebieden sluiten en je schoolboeken terug roepen.

Klik hier voor meer info over Totally Meltdown

Snowjam 2018 Spektakel, vette beats, de absolute Belgische Freestyle ski en snowboard en de perfecte seizoensafsluiter in Les Deux Alpes van 7 tot en met 14 april in Les Deux Alpes.

Klik hier voor meer info over Totally Snowjam

Mobile Vikings Skitrip van 22 tot 26 maart
Met Mobile Vikings op veroveringstocht naar La Plagne? Dat is gegarandeerd een succes. In onvervalste Vikingstijl palmen we de Franse bergen in en keren we huiswaarts met een hele hoop Vikingvrienden voor het leven en een goodiebag vol megabytes.

BOEK NU JE MOBILE VIKINGS SKITRIP

Totally New Year Eerder dit jaar Die saaie nieuwjaarsfeestjes bij jou in de buurt ook beu? Altijd al eens nieuwjaar willen vieren op een te gekke locatie? Trek tijdens de oudjaarsweek richting Risoul en vier met ons Totally New Year. Voor zij die op tijd terug in België moeten zijn om hun nieuwjaarsbrief voor te lezen, bieden we ook een shortski aan.

Totally Snow 2018 Eerder dit jaar Skikot presents: Totally Snow, explore a world of secrets ! Gedurende de hele winter reist het Totally Snow circus doorheen de Frans Alpen. FUN, zowel op als naast de piste verzekerd. Zo organiseren we onder andere te gekke snow-activeiten, unieke party's en een onvergetelijk festival met nationale en internationale topartiesten