SNOWCLASH GOES BENELUX

TOTALLY EVENTSEen Totally skitrip bevat altijd een gezonde combi van Après-skiën en themafeestjes tot in de vroege uurtjes. Maar een paar keer per jaar trekken wij alle registers open en hebben we onze Totally event weken.

Tijdens deze Totally event weken wordt het Totally anmiatieprogramma nog straffer gemaakt door onze Totally monitoren en wordt een skivakantie gecombineerd met een echte festival ervaring!

We go all the way en planten daarom onze eigen Totally zone neer in de bergen. Bovendien vliegt Totally Belgische en internationale DJ's over naar de Franse Alpen voor de vetste week in de bergen...

TOTALLY NEW YEAR - RISOUL

Van 28 december tot 6 januari - kerstvakantie

De saaie nieuwjaarsfeestjes bij jou in de buurt ook beu? Altijd al eens nieuwjaar willen vieren in de sneeuw? Trek dan tijdens de oudjaarsweek met een hoop vrienden/vriendinnen richting Risoul en vier nieuwjaar met ons. Overdag gewoon lekker genieten van de sneeuw op de pistes. En iedere avond gidsen onze monitoren je richting de leukste Après-ski's en feestjes voor een onvergetelijke week.

PS: Voor zij die op tijd terug in België moeten zijn om hun nieuwjaarsbrief voor te lezen, bieden we ook een shortski aan.

klik hier voor prijzen en accomodaties
TOTALLY AFTERSHOCK - ALPE D'HUEZ

Van 1 tot 9 februari - lesvrije week

Het voormalige Totally Snow event noemt vanaf deze winter Totally Aftershock. Met ieder jaar meer dan 1.000 jongeren (dit jaar hopen we richting de 2.000 te gaan) is dit ons TOP-event in de bergen.

Ben je op zoek naar een mix tussen skiën in 1 van de grootste skigebieden in de wereld en een zot festival met Belgische en internationale DJ's. Dan moet je naar Aftershock voor de week van je leven.

Naast de dagelijkse Après-ski's met gratis drank en Belgische DJ's, organiseren we ook dagelijks speciale activiteiten (vb. lasershooten, poepsleeracen, beerpong...) en themaparties in onze afgehuurde clubs in de bergen..

Line up: JEBROER, Snollebollekes, Michael Amani, Louis XIV, 5NAPBACK, Foncky time (Andy Fonck van spitsbroers), Otto Wunderbar, The Boy Next Door (que si, que no), Rugged, Ziggy and many more..

klik hier voor prijzen en accomodaties
TOTALLY SNOWATTACK - LES ORRES

Van 1 februari tot 9 februari – lesvrije week

Les Orres is een fantastisch gezellig skigebied met dat we in de lesvrije week volledig overnemen... En als we bedoelen overnemen. Dan bedoelen we overnemen. We verwachten een 1.500 man, bouwen de sporthal om tot een grote eventhal en nemen we het middenplein van Les Orres helemaal over voor onze inmiddels al legendarische Après-ski's...

Line up: JEBROER, Snollebollekes, Michael Amani, Louis XIV, 5NAPBACK, Foncky time (Andy Fonck van spitsbroers), Otto Wunderbar, The Boy Next Door (que si, que no), Rugged, Ziggy and many more..

klik hier voor prijzen en accomodaties
TOTALLY MELTDOWN - VAUJANY

Van 12 tem 15 april - paasvakantie

Dé Short-ski om het skiseizoen af te sluiten. Niet alleen komen onze klanten hun seizoen hier afsluiten. Maar ook het meerendeel van de monitoren komt hier nog een laatste keer genieten van de sneeuw en Après-ski's... Niets zo lekker dan skiën de goede pistes van Risoul en Après-skiën met gratis drank en het zonnetje op je bol.

Diegenen die afgelopen jaar mee waren kunnen beamen dat dit het meest memorabele weekend van het jaar was.

Line up: tba

klik hier voor prijzen en accomodaties
OSTEND SNOW - LES SYBELLES

van 1 tot 10 februari

Samen met Ostend Beach Festival naar de bergen? Dat betekent een mix van snowboarden, skiën, après ski en party’s,..heel veel party’s!

Ook dit jaar trekt Ostend Beach Festival, dat werd uitgeroepen tot ’s werelds beste beach festival, naar de bergen. Ostend Snow strijkt dit jaar neer in Les Sybelles.

Tijdens onze Ostend Snow trip bieden we dagelijks een gratis après ski, maar ook overdag en 's avonds voorzien we een uitgebreide programmatie met top dj's waaronder Red D, Hush Hefner, Yamo,.. Binnenkort maken we extra namen bekend.

Ga je bovendien mee met onze Ostend Snow trip, dan krijg jij bovenop een onvergetelijke trip een gratis combiticket voor het zomerfestival Ostend Beach 2019.*

klik hier voor meer info!