[SKI_STATION_INFO_ALTITUDE_TITLE]

3330m
1130m

Pistes

67km

80km

54km

49km

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 15
Stoeltjeslift 23
Sleeplift 30

Gletsjer

2

Halfpipes

0

Funpark

1

  1. Après-ski

    Totally staat naast de legendarische party's ook bekend voor crazy Après-ski's! In de Totally trips zitten sowieso 3 Après-ski's inbegrepen, georganiseerd in samenwerking met de Totally partner bars. De Après-ski's zijn de favoriete momenten van menig Totally‘er: dichtbij de piste, vollen bak ambiance, Dj's, een aantal gratis consumpties, unieke party gadgets, etc. Meer hebben we niet nodig om alle Totally ‘ers samen te brengen en er telkens opnieuw een epic feest van te maken! Book now and be part of it!

    Aan uitgaansmogelijkheden ook geen gebrek, binnen wandelafstand zijn er meer dan genoeg Après-ski en feest mogelijkheden. Wie er de volle 100% voor wil gaan wordt vriendelijk uitgenodigd aanwezig te zijn op één van de kick-ass parties in de Totally Yeti (oude Tiger) Bar: dikke sfeer tot onmogelijke uren, goede DJ's en altijd feest!

    En niet te vergeten. Ook op de berg is er 1 van de vetste Après-ski bars, namelijk 'La Folie Douce'. Beleef hier het grootste Après-ski concept van de Franse Alpen! And you know what that means… Party!

Vakanties in Alpe d'Huez

Bekijk alle aanbiedingen