[SKI_STATION_INFO_ALTITUDE_TITLE]

2750m
1650m

Pistes

18km

67km

95km

0km

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 2
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 50

Gletsjer

0

Halfpipes

0

Funpark

7

 1. Après-ski

  APRES-SKI & PARTIES

  Totally staat naast de legendarische party's ook bekend voor crazy après-ski's! In de Skikot trips zitten sowieso 3 Après-ski's inbegrepen, georganiseerd in samenwerking met deTotally partner bars. De Après-ski's zijn de favoriete momenten van menig Totally'er: dichtbij de piste, vollen bak ambiance, Dj's, een aantal gratis consumpties, unieke party gadgets, etc. Meer hebben we niet nodig om alle Totally'ers samen te brengen en er telkens opnieuw een epic feest van te maken! Book now and be part of it!

   

  TOTALLY EVENTWEEKS IN RISOUL

  Een Totally skitrip bevat altijd een gezonde combi van Après-skiën en themafeestjes tot in de vroege uurtjes. Maar een paar keer per jaar trekken wij alle registers open en hebben we onze Totally event weken.

  Tijdens deze Totally event weken wordt het Totally anmiatieprogramma nog straffer gemaakt door onze Totally monitoren en wordt een skivakantie gecombineerd met een echte festival ervaring!

  We go all the way en planten daarom onze eigen Totally zone neer in de bergen. Bovendien vliegt Totally Belgische en internationale DJ's over naar de Franse Alpen voor de vetste week in de bergen...

  In Risoul hebben we 2 zulke weken:

   

  TOTALLY NEW YEAR - 28 december tot 6 januari - Kerstvakantie

  De saaie nieuwjaarsfeestjes bij jou in de buurt ook beu? Altijd al eens nieuwjaar willen vieren in de sneeuw? Trek dan tijdens de oudjaarsweek met een hoop vrienden/vriendinnen richting Risoul en vier nieuwjaar met ons. Overdag gewoon lekker genieten van de sneeuw op de pistes. En iedere avond gidsen onze monitoren je richting de leukste Après-ski's en feestjes voor een onvergetelijke week.

  PS: Voor zij die op tijd terug in België moeten zijn om hun nieuwjaarsbrief voor te lezen, bieden we ook een shortski aan.

   

  TOTALLY MELTDOWN - 12 tem 15 April - Paasvakantie

  Dé Short-ski om het skiseizoen af te sluiten. Niet alleen komen onze klanten hun seizoen hier afsluiten. Maar ook het meerendeel van de monitoren komt hier nog een laatste keer genieten van de sneeuw en Après-ski's... Niets zo lekker dan skiën de goede pistes van Risoul en Après-skiën met gratis drank en het zonnetje op je bol.

  Diegenen die afgelopen jaar mee waren kunnen beamen dat dit het meest memorabele weekend van het jaar was.

  Voor meer info ivm prijzen check de event sectie!

Vakanties in Risoul

Bekijk alle aanbiedingen