Residence Les Melezes - Totally Meltdown

Algemeen

Na vorige succes edities in Val Thorens, Saint Sorlin d’Arves en Les Deux Alpes is nu het prachtige en zonovergoten Risoul aan de beurt! Ook dit seizoen sluiten we het mooiste seizoen van het jaar af met Totally Meltdown. Vlak voor die ellendige blok een laatste keer skibotten aantrekken, een laatste keer bindingen vastmaken, maar vooral een laatste keer los door de latten!

Samen met de legendarische La Grotte du Yeti zetten we de après ski op zijn kop en bouwen we de meest memorabele (of net niet) feestjes!

- Vervoer: Check!

- Verblijf: Check!

- Skipas: Check!

- Totally Meltdown Half Pension: Check!

- Totally Meltdown après ski’s: Check!

- Totally Meltdown parties: Check!

- Awesome people: Check!

Do we have to say more? Meltdown is een skireis met alles op en aan samengepakt op drie dagen. Een weekend om nooit meer te vergeten! Schrijf je nu in en be part of the most epic weekend of the season! Plaatsen zijn beperkt!!

Halfpension

1 x Brunch (bij aankomst zaterdag)

2 x ontbijt (zondag, maandag)

1 Dîner BBQ (zaterdag avond)

1 Dîner Tartiflette (zondag avond)

1 Dîner Pizza (maandag avond voor het busvertrek)

Résidence Les Mélèzes

Les Mélèzes is onze Skikot topper in Risoul! Deze residentie ligt vlak langs de piste, je hoeft maar je appartement uit te stappen en je ski's of snowboard onder je voeten te klikken. Het officiële centrum van Risoul ligt op zo'n 500m maar het episch centrum ligt onderaan deze residentie. Daar bevindt zich de Intersport, de Spar, een bakker, Restaurant La Cherine, en last but not least: onze partybar LA GROTTE DU YETI! Hoe goed kan je het hebben?

De appartmenten van Les Mélèzes hebben allemaal een balkon. Ze zijn eenvoudig ingericht, maar alles is er aanwezig om van jouw vakantie een topvakantie te maken!