[SKI_STATION_INFO_ALTITUDE_TITLE]

3600m
1300m

Pistes

30km

35km

118km

47km

Liften

Treinen 1
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 24
Sleeplift 19

Gletsjer

1

Halfpipes

1

Funpark

1

 1. Après-ski

  Après-ski lijkt in Deux Alpes te zijn uitgevonden. Elke avond weer trilt het dorp op haar grondvesten door de uitbundige après-ski. Er zijn geregeld themafeesten en er is spectaculair entertainment!

  Prins Van Oranje: De Prins van Oranje is al meer dan tien jaar hét leukste Nederlandse feestcafé van de Franse Alpen!

  Een prachtige authentieke après-ski bar met de beste DJ's en het hele wintersportseizoen optredens van allerlei bekende Nederlandse artiesten zoals Kraantje Pappie, DI-RECT en Broederliefde!

  Direct gelegen aan de piste en dagelijks geopend van 16:00 tot 02:00! En geen zorgen hoe je thuiskomt: iedere dag rijdt een gratis shuttlebus heen en weer vanuit het dorp naar de Prins!


  La Grotte du Yeti: Deze bar heeft een grote aantrekkingskracht op internationale toeristen die wel van een feestje houden... Inclusief jacuzzi feestjes wel te verstaan!

  Vie Bar: In deze bar is vooral Nederlands barpersoneel, wat zorgt voor een hoop gezelligheid. Voor het beste eten van het gebied moet je ook hier zijn. Ben je met een grote groep? Geen probleem! Als je het van te voren laat weten, kun je hier zo met z'n allen terecht. Probeer bijvoorbeeld eens de altijd gezellige SnowBBQ!

  Pano Bar: Wie de après-ski al vroeg in wil luiden moet naar de Pano bar. Deze ligt namelijk direct aan de piste. Dus stap uit je bindingen en het feest kan beginnen! Om 10:00 uur 's ochtends gaan de deuren hier al open en tot een uurtje of 17:00 's middags is dit dé plek om tijdens het skiën een drankje te doen.

  Umbrella Bar: Na de pano-bar is het bijna haasten geblazen om zo snel mogelijk bij The Umbrella bar te komen. Dus ski vliegensvlug naar beneden of pak na dat ene biertje te veel lekker de gondel en ga op zoek naar deze après-ski tent aan de voet van de piste. De DJ maakt er één groot feestje van en ook de polonaise is niet uitgesloten met alle internationale feestgangers. The Umbrella bar is is tot 19.00 uur geopend, dus daarna kun je direct aanschuiven in een van de restaurants in het centrum.

  Smithy's: Je tijd overbruggen tot de Avalanche opengaat doe je in de Smithy's, een gezellige bar direct naast de Avalanche waar jij vanaf een uurtje of 22.00 al heel wat drankjes weg kunt tikken.

  l'Avalanche: Nadat de bars hun deuren sluiten is de Avalanche de place to be. Dit is de populairste discotheek van het gebied. Tot in de vroege uurtjes kun je je hier goed bezatten of op zoek gaan naar een romance om de avond mee te delen.

Vakanties in Les Deux Alpes

Bekijk alle aanbiedingen