Residence Val Claret

Bestemming

 1. Vervoer

  Vertrekdata bus:
  Weekreizen: de bus vertrekt telkens op vrijdagavond, de terugkomst is ruim een week later op zondag (10 dagen).

  Opstaptijden en -plaatsen weekreizen (vertrek op vrijdag):

  OpstapplaatsVertrektijdBereikbaarheid
  Brugge, Parking Kinepolis*16u00kaart
  Gentbrugge, Sporthal Driebeek17u30kaart
  Antwerpen Hoboken, Sporthal 't Kiel18u00kaart
  Brussel, Koning Boudewijn Stadion19u00kaart
  Leuven, aan de E40 Luik ->Brussel (Texaco) 20u00kaart
  Luik, Parking Gare d'Angleur 21u00kaart

  * Opstapplaats Brugge alleen mogelijk voor vertrek 30/01 (lesvrije), 13/02 (Krokus) en 03/04 (1e week Pasen).

  De opstaptijden zijn onder voorbehoud; op jouw ticket staan de juiste opstaptijd en -plaats vermeld.

  Busnummer per SMS
  Het busnummer staat niet vermeld op je tickets die je ongeveer één week voor vertrek ontvangt. De busindeling wordt namelijk in de week van je vertrek gemaakt. Daarom sturen we je ongeveer 1 dag voor vertrek een SMS (gratis). Dit is natuurlijk alleen mogelijk alswij in het bezit zijn van je juiste GSM nummer.
  Indien je zou moeten overstappen wordt dit niet gecommuniceerd in de SMS.

  Aankomsttijd bestemming:
  De verwachte aankomsttijd op de bestemming is de volgende ochtend tussen 08u00 en 10u00.

  Verwachte aankomst in België:
  Luik 07u00, Leuven 08u00, Brussel 08u00, Antwerpen 09u00, Gent 10u00, Brugge 10u30. Dit zijn de verwachte aankomsttijden in België. Tijden kunnen sterk afwijken door tal van omstandigheden, zoals weer en verkeersdrukte.

  Zaterdagbus:
  Tijdens de lesvrije week leggen wij, zoals elk jaar, een zaterdagbus in voor de mensen die nog late examens hebben of gewoon direct hun appartement in willen in plaats van een dag te wachten. Deze bus vertrekt zaterdagavond 04/02 naar alle Franse bestemmingen vanaf de opstapplaatsen Gent, Antwerpen en Leuven. Je betaalt hiervoor een supplement van 25€. Je kan tot 1 januari per email doorgeven indien je hiervan gebruik wilt maken.

  Drank in de bus:
  Bij de chauffeurs kunnen meestal diverse frisdranken en bier worden gekocht. Een uitbreiding op dit assortiment is mogelijk, echter niet standaard. Meegebrachte alcoholische dranken zijn niet toegestaan.

  Rookvrije bussen:
  Het is niet toegestaan om in de bus te roken. Natuurlijk kan er tijdens de stops buiten de bus worden gerookt.

  Bagage:
  Alle bussen hebben een zeer beperkte bagageruimte. Er is per persoon plaats voor het meenemen van één tas of koffer van normaal formaat (max. 20 kg, afmetingen max. 80x70x30 cm), één paar ski's (met stokken en schoenen) of één snowboard (met schoenen) en handbagage (max. 2 kg). In een snowboardhoes mag niet méér zitten dan 1 snowboard (dus ook géén overige bagage zoals snowboardschoenen, kleding e.d.). Neem je een snowboard mee, dan ben je verplicht om de bindingen van het board af te halen. Om ervoor te zorgen dat alle bagage mee kan, is het ten strengste verboden om levensmiddelenpakketten mee te nemen dan wel in je bagage te stoppen. Indien je te veel bagage hebt, is de chauffeur verplicht deze te weigeren. Zorg er altijd voor dat er labels aan je bagage bevestigd zijn. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijkvoor jouw bagage.

 2. Maaltijden

  Foodpacks

  Iedereen weet hoe duur de supermarkten in Frankrijk zijn en hoe moeilijk het is om hier de juiste ingrediënten bij elkaar te vinden. De Skikot Foodpacks zijn hiervoor een goed en voordelig alternatief. Het standaard pakket bevat de gangbare gerechten. Een uitgebreider Foodpack is de Gourmet formule. Voor de vegetariërs bestaat er een Foodpack Vegetarisch (Gourmet-stijl).


  Een complete 6-daagse formule: kwaliteit, gemakkelijk, snel en goedkoop ! Perfect om het beste uit jouw vakantie te halen.
  • Kwaliteit want het pakket is gemaakt door een traiteur, de gerechten zijn op basis van verse producten, de hoofdgerechten zijn vacuüm verpakt en alles wordt getransporteerd in een gekoelde vrachtwagen.
  • Gemakkelijk want het wordt geleverd op de zaterdag van aankomst op de bestemming en het bevat maaltijden voor de hele week.
  • Snel omdat je niet hoeft te winkelen en omdat je enkel de maaltijden moet opwarmen.
  • Goedkoop want de prijzen op de bestemmingen zijn vaak heel hoog.

 3. Ligging

  afstand tot centrum: maximaal 500 meter * afstand tot luchthaven Geneve circa 200 kilometer: Lyon circa 200 kilometer * afstand tot treinstation Gare de Bourg Saint Maurice circa 32 kilometer * afstand tot bushalte * afstand tot skilift circa 500 meter * afstand tot skischool circa 500 meter * afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 500 meter * afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 500 meter