Mobile Vikings - Residence Maeva Bellecote

Algemeen

LAST MINUTE - LAST MINUTE - LAST MINUTE

Drakkar vertrekkensklaar? Ski's en boards opgeblonken? Heel goed, want we gaan samen met Mobile Vikings op veroveringstocht naar La Plagne! Bereid je alvast voor op een weekendje sneeuw vreten, après-skiën met gratis drank en allerlei coole Vikingactiviteiten zoals een barbecue en tartiflette en hamburgers in de sneeuw en epische Viking feestjes!

Mobile Viking zorgt voor 50 Viking punten en extra databundel op de bus!

Jullie vertrekken op donderdagavond zodat jullie op vrijdag meteen kunnen beginnen met skiën. Na de laatste skidag op zondag, stappen jullie terug in de bus zodat jullie op maandagmorgen terug in België aankomen. Dus jullie verblijven 3 dagen en 2 avonden in La Plagne!

Het programma is:
23 maart 2018 - Als een echte viking BBQ'en op de berg als lunch, après-skiën met een DJ en als afsluiter een viking party
24 maart 2018 - Lunch op de berg; een giant tartiflette, een viking late night BBQ met fire barrels, drakkar race en een fluo party om de dag af te sluiten
25 maart 2018 - Viking hamburgerfest op de berg als lunch

Résidence Maeve Bellecôte heeft simpele en comfortabele appartementen op een toplocatie in Plagne Bellecôte. De kamers zijn direct beschikbaar voor jullie bij aankomst. Pal in het gezellige centrum, en op amper 100 meter van de pistes en de lift. Op een paar minuten ga je dus van je bed naar de sneeuw. Tijd verliezen is voor losers.

En het eten is in de prijs inbegrepen. Nee, geen grap. We gaan niet zomaar op restaurant, maar we zorgen voor een vol pension in ware Vikingstijl met tal van verrassingen.