La Grotte du Yéti events


La Grotte du Yéti, beter bekend als de Yéti Bar, zal ook dit seizoen weer the place to be zijn voor de tofste Totally feesten. Samen zorgen wij ervoor dat jouw wintersportvakantie één groot spectakel wordt. Ben jij klaar voor de legendarische feesten in de sneeuw? Lees dan snel verder voor de verschillende Yéti Events..

Diepvries Karnaval - Vaujany

De tofste outfits, de meeste gekke pruiken en bijzondere types die de piste af racen! Carnaval in Vaujany! Van 28 maart t/m 4 april verhuizen we de Brabantse gezelligheid naar de Franse Alpen! Na een dag op de piste ski je volledig in carnaval outfit de Yéti Bar in! Word jij de prins piste van dit jaar?

Check nu
Springbreak Festival - Risoul

Van 6 t/m 13 april wordt Risoul omgetoverd tot een uniek Springbreak festival. Met elke dag een andere stad als thema. Van Braziliaanse carnaval tot een oktoberfest en een VIP feest als op Ibiza tot de Afrikaanse Jungle in de sneeuw. Springbreak in winterse omstandigheden is dé perfecte combinatie!

Check nu
Go Après-ski Reünie – St François Longchamp

Aan het eind van het seizoen komen we nog één keer samen! In St. François Longchamp van 11 t/m 18 april gaan we het wintersportseizoen in stijl afsluiten. Feest nog één keer op de piste voordat de lente begint. Ben jij er bij op de reünie?

Check nu