[SKI_STATION_INFO_ALTITUDE_TITLE]

2400m
800m

Pistes

17km

61km

101km

0km

Liften

Treinen 0
Cabine 11
Gondel 0
Stoeltjeslift 28
Sleeplift 7

Gletsjer

0

Halfpipes

0

Funpark

0

 1. Après-ski

  Tijdens het wintersportseizoen is het elke dag feest in Kirchberg, behalve alle restaurants, bars en discotheken zijn er nog genoeg vette après-ski shows! Er is hier in Kirchberg veel Nederlands barpersoneel aanwezig die er voor zorgen dat de nieuwste muziek wordt gedraaid. Wie in Kirchberg komt moet een ‘Fireman' proberen, van dit drankje ga je letterlijk in brand staan!

  Schatzi's: Alle schatjes verzamelen bij Schatzi's en maken er iedere dag weer een mega party van. Veel Nederlandse artiesten komen hier om de tent op zijn kop te zetten.

  Café Boomerang: Bij Café de Boomerang kun je terecht voor een onvergetelijke avond. Het Café beschikt ook over een gratis Wi-Fi netwerk waardoor je even in contact kan komen met Nederland.

  Eisbar: Voor alle mannelijke Huskers; in de Eisbar werken de mooiste vrouwen! Maar meiden niet getreurd, jullie mannenjacht heeft de meeste kans op slagen bij de London Pub en kan je afsluiten in Der Tiroler. Verder beschikt de Eisbar over de beste muziek van het hele dorp.

  Der Tiroler: Dit is dé discotheek van Kirchberg, vanuit de bar rolt iedereen Der Tiroler in om hun avond af te sluiten in een feestelijke stemming! Uitrusten doe je thuis maar!

  Heidi & Peter: De allereerste all-inclusive après-skibar van de Alpen. Hier kun je de hele avond onbeperkt drinken voor een vast bedrag. Wat een briljant idee! "Rondje schnapps voor iedereen!"

Vakanties in Kirchberg

Bekijk alle aanbiedingen