Terug

Food Packs

Geweldig, gemakkelijk, snel en voordelig!
Skikot biedt 4 vol pension formules aan. De vol pension formule wordt rechtstreeks aan jouw appartement in het station geleverd in de vorm van Food Packs. De packs bestaan uit een dagelijks ontbijt, picknick en avondmaal voor 6 dagen. Maak je dus geen zorgen in winkelen, honger lijden of ongezonde voeding! Voor de zevende dag zijn er geen maaltijden voorzien want naar goede gewoonte gaan de Skikotters dan naar een typisch restaurantje voor de befaamde dinner savoyarde waar iedereen kan proeven van de specialiteiten uit de Alpen: tartiflette, fondue, enz.

  • Geweldig want de maaltijden worden bereid door onze vaste traiteur op basis van verse producten en worden met koelwagens in geïsoleerde boxen aan jou afgeleverd.
  • Ongelofelijk gemakkelijk, zaterdag worden jouw maaltijden afgeleverd aan het appartement, je hoeft dus de hele week niet naar de supermarkt na het skiën of boarden!
  • Snel want het bereiden van deze gerechten neemt zo goed als geen tijd en je vermijdt de lange wachtrijen in de winkels.
  • And last but not least: zeer goedkoop in vergelijking met de dure prijzen van de Franse supermarkten.

Klassieke Food Pack
Food Pack Gourmet
Food Pack Savoyard
Vegetarische Food Pack


...naar boven