SNOWCLASH GOES BENELUX

SHORTSKIKriebelt het om deze winter terug lekker te boarden of te skiën, maar geen tijd om een hele week in de bergen te verblijven? Dan is een Totally shortski iets voor jou!

Leef je volledig uit op de magnifieke pistes van Valtho, Alpe D'Huez, Mayrhofen... en feest het dak er af op de stevige Totally Après-ski’s en Club Nights! Dankzij de top ligging van onze residenties verspil je geen moment van je dag!

Het hele seizoen vertrekken Totally bussen naar deze topbestemming voor shortski’s (weekend of midweek)! Zoals bij alle Totally reizen kan natuurlijk ook geopteerd worden voor eigen vervoer.

MINI SKI

Druk, druk, druk maar wel een weekendje op de ski’s of je board meepakken? Met de Totally Shortski geniet je 3 of 4 volle dagen van het wintersportgeweld van onder andere Val Thorens, Les 2 Alpes, Alpe D'Huez, La Plagne, Mayrhofen, Kirchberg of Gerlos, Geniet van de heerlijke pistes, de zon en natuurlijk mag ook de Après-ski niet ontbreken. En dat allemaal inclusief 2 of 3-daagse skipas!

BOEK NU

MIDWEEK

Is een Mini Ski net iets te kort voor je, maar een weekreis weer net te lang of te duur? Dan is een Midweek naar onder andere Risoul, Val Thorens, Valmeinier, La Plagne, Mayrhofen... een zeer aantrekkelijk alternatief. Deze skivakantie boek je inclusief 5 of 6-daagse skipas.

BOEK NU