Totally

A Skikot trip : what to expect?Kijk jij er al naar uit om de echte Totally experience te beleven op één van onze topbestemmingen zoals Val Thorens of Les Deux Alpes? Of ben je nog benieuwd naar wat deze unforgettable experience inhoudt? Check dan nu deze pagina!!

De beste skigebieden aan Skikot prijzen Skikot organiseert al meer dan 25j skivakanties op maat van jongeren naar de beste Skigebieden van Europa.
Waarom? Omdat skiën/snowboarden ons leven is.
Er is geen plek in de bergen waar we nog niet geweest zijn. Deze ervaringen hebben we gebundeld en op basis daarvan maakten we een selectie van de beste gebieden. Val Thorens, Les Deux Alpes, Alpe d’Huez... alles is bij ons boekbaar aan studentenprijzen!

Skipas inclusief Op een skivakantie is feesten belangrijk. Maar wij houden echt van de bergen en het vrije gevoel dat je krijgt op de piste.
Daarom: Ga je mee met ons, dan voorzien wij voor jou inbegrepen in de prijs een skipas zodat je je kan uitleven op de pistes.

Monitoren In elk Skikot gebied is er een Skikot crew aanwezig. Zij staan 24/7 voor jou klaar en hebben maar 1 doel in hun leven nl. jou een vakantie bezorgen waar je nog een heel jaar van zal spreken. (tot je Skikot trip het jaar erna natuurlijk J)
Ze zullen je handje heus niet vasthouden. Maar met iedere vraag of probleem kan je bij hen terecht. Zij kennen de ins & outs van iedere bestemming zodat je geen tijd moet verliezen aan stomme praktische dingen.
Maar vergeet hen zeker niet te vragen waar je wanneer moet zijn voor de beste feestjes. Je bent maar een paar dagen in de bergen en dus je wil niet 3 avonden verspelen door op ‘the wrong place on the wrong time’ te zijn.
Vergeet niet. Zij zitten daar een heel seizoen. Vaak zelfs meerder seizoenen en weten perfect waar je wanneer moet zijn voor de beste feestjes in het skigebied...

Animatieprogramma, Après- ski’s en feestjes Maar buiten de perfecte gids en hulp is de Skikot monitor pas echt op zijn best wanneer hij voor jou een coole activiteit, Après-Ski of epic feestje kan organiseren.
Bovendien voorzien onze monitoren speciaal voor jullie iedere avond onze eigen Epische Après-ski’s met free booze. Ook organiseren zij doorheen de week Skikot theme parties waar je met andere Skikotters kan feesten tot in de vroege uurtjes.