Totally

TotallyZin in juist dat tikkeltje extra? Een week volle bak skiën en iedere avond afsluiten in een Totally festivalsfeer?

Kies dan voor een Totally week by Skikot!

Tijdens deze Totally weken wordt het skikot anmiatieprogramma nog straffer gemaakt door onze Totally monitoren en wordt een skivakantie gecombineerd met een echte festival ervaring! We go all the way en planten daarom onze eigen Totally zone neer in de bergen. Bovendien vliegt Totally Belgische en internationale DJ's over naar de Franse Alpen voor de vetste week in de bergen. Yves V, Laidback Luke, Gunther D... het zijn maar enkele namen die de bergen volledig op zijn kop zullen zetten deze winter...

Check hieronder onze Totally van vorig jaar. And we promise. Dit jaar wordt nog straffer!

Totally Meltdown Van 6 tot 7 april - paasvakantie Aan elk mooi liedje komt een eind, maar niet zonder nog 1 keer te knallen. Reis mee naar Totally Meltdown en geef voor de laatste keer alles voor de skigebieden sluiten en je schoolboeken terug roepen.

Boek nu Totally Meltdown

Totally Snowjam Van 7 april tot 14 april – paasvakantie Spektakel, vette beats, de absolute Belgische Freestyle ski en snowboard en de perfecte seizoensafsluiter in Les Deux Alpes. Nieuw dit jaar is dat ook onze noorder buren van de partij zijn voor het Nederlands kampioenschap. Een beetje rivaliteit tussen de Belgen en Nederlanders kan nooit kwaad, dus vergeet die Belgische driekleur niet voor de Battle of the Lowlands.

Boek nu Totally Snowjam

Totally New Year Van 29 december tot 7 januari – kerstvakantie Eerder dit jaar De saaie nieuwjaarsfeestjes bij jou in de buurt ook beu? Altijd al eens nieuwjaar willen vieren in de sneeuw? Trek tijdens het oudjaarsweek richting Risoul en vier met ons Totally New Year. Iedere avond DJ's, leuke après ski's en beesten van monitoren...
Voor zij die op tijd terug in België moeten zijn om hun nieuwjaarsbrief voor te lezen, bieden we ook een shortski aan.

Totally Snow 2018 Van 3 tot 10 februari - lesvrije week Eerder dit jaar In de lesvrije week gaat Totally all the way. Voor de lesvrije week trekken we met Totally alle registers open in Alpe d’Huez voor de beste week van de hele winter.
Fun, zowel op als naast de piste verzekerd. Ontdek de te gekke snow-activeiten, legendarische après-ski’s, unieke party's en een onvergetelijk festival met nationale en internationale topartiesten in 1 van de beste en grootste skigebieden van Europa!!!
Line up: Gunther D, Michael Amani & Louis XIV, Shizzle Le Sauvage (filefuif dj), Skyve, Ravenous & Mr_Fuzz, Makasi, 5NAPBACK,Funk D, Vinny, Miss Bontbeats

Totally snow attack Van 3 februari tot 10 februari – lesvrije week Eerder dit jaar Trek samen met Skikot naar Totally Snowattack, en ontdek de ene verrassing na de andere. Waar de meeste skireizen stoppen, gaan we tijdens Totally Snowattack nog een stapje verder. Op de line-up staan alvast Laiback Luke en Yves V, om nog maar te zwijgen over de andere namen op het verlanglijstje.
Line up: Yves V, Laidback Luke, 5NAPBACK, Funk D, Vinny and many more